Friday, January 21, 2022

Uppsatser om djur

Uppsatser om djur



Mitt favoritdjur är en elefant. Organisationer uppsatser om djur PETA och WWF sprider medvetenhet och arbetar för att skydda djuren. Beställ en uppsats, uppsatser om djur. Dessa rovdjur är kända som människor. Ja, det är facklitteratur. Vi älskar att tänka och prata om dem. Inledning Djur, liksom människor, är självständiga varelser som kan leva på egen hand såväl som i grupp.





Relaterade dokument



Djur är de mest värdefulla levande varelser som Gud har gett oss. De har ockuperat denna jord lika länge som människor har. Det finns olika arter hos djur, för det första finns det däggdjur som inkluderar lejon, ko, björnar, etc. För det fjärde har vi fåglar och sist insekter som är riktigt små. Tidigare användes djur som hästar, åsnor och kameler för transportändamål, hundar för skydd och några andra djur som deras följeslagare även kända som husdjur, hundar har varit fantastiska följeslagare och hjälpt till handikapp och gamla människor. Dessutom några djur uppsatser om djur gjorda för att hjälpa till att kontrollera djurpopulationen till exempel, tigern som anses vara djungelns kung.


Människor hugger ner träden från skogarna för att utöka byggnaderna och fabrikerna som gör att djur förlorar sitt hem och får dem att utrotas, uppsatser om djur. Det finns människor som bur dem och håller dem borta från sina familjer vilket gör att de känner sig deprimerade och ensamma vilket påverkar deras välbefinnande. Vattenarter skadas också av vattenföroreningar och industriavfall som äventyrar livet för vattendjur. Jägare torterar också djuren och dödar dem sedan för modeprodukterna som päls och läder.


Dessutom används djur också som läkemedels- eller produkttester i forskningslaboratorier. Djurliv offras för att skydda människor från framtida droger uppsatser om djur kan vara skadligt för dem. Djur används också på cirkus och är det uppsatser om djur att visa olika knep för att underhålla sig själva och tjäna pengar på dem vilket är rent djurplågeri. Jorden tillhör inte bara människorna, djur har lika stor rätt att leva på denna mark som människor. Organisationer av PETA och WWF sprider medvetenhet och uppsatser om djur för att skydda djuren, uppsatser om djur.


Djur hålls också som upptäcktshundar i polisstyrkor vilket anses vara en ära för djuren. Djur används för glada turer från hästar, kameler och elefanter av barn. Den 3 mars varje år firar människor World Wildlife Day för att sprida medvetenheten om att djuren är i fara och behöver skyddas. Djur är mer pålitliga vänner än vad människor någonsin kan vara, hundar, katter eller apor kommer aldrig att förråda oss eftersom de är lojala och trogna sina följeslagare. Djur spelar en mycket viktig roll i våra liv, människor och jorden behöver djuren mer än djur behöver människor, mänskligheten beror på djurens liv annars kan de inte överleva, uppsatser om djur.


Därför är det vår plikt att skydda djuren från all typ av grymhet. Hur jag vann Eiffelstipendium för att studera gratis. Ska jag konsolidera mitt federala studielån? Det bästa stipendiet för att studera utomlands. Meny Baby Examensarbete Skriva Examensarbete Ämnen Avhandling Forskningspapper Ämnen Uppsats Skriva Uppsats Exempel Exempel Argumenterande uppsatser Brevskrivning Sekretesspolicy Kontakta oss, uppsatser om djur. Se även Kort uppsats om alkoholism. Se även kort uppsats om ätstörning. Användbara inlägg för studenter Hur jag vann Uppsatser om djur Stipendium för att studera gratis 16 onlineprogram från toppuniversitet bör jag konsolidera mitt federala studielån?


Lämna en kommentar Avbryt svar Kommentar Namn E-post Webbplats.





uppsats vs papper



Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Argumenterande essä om djurfångenskap. Argumenterande essä om djurfängelseord 6 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Felaktig framställning av svarta kvinnor av ett mycket större djur. Läs mer. Ord: - Sidor: 5. Argumenterande essä mot djurförsök Argumenterande essä: Experimentera på djur, med eller emot? Ord: - Sidor: 4. Narrativ analys: "Svarta män och det offentliga rummet" narrativa, argumenterande och litterära analysuppsatser, det fanns många tillfällen där expositionsstrategierna var märkbara.


Ord: - Sidor: 6. Redo att komma igång? De har olika form och storlekar; de har både köttätande och normala matätande tänder. Det finns många sorter av hundar som Doberman, schäfer, labrador, golden retriever etc. Det finns några av raserna som har god intelligens och smarthet. De används av vår kriminalavdelning för att upptäcka brott och situationer. Hundar har i allmänhet olika färger, brun, svart, prickig, gyllene etc. De skyddar dem till och med från någon form av skada. Hundar är våra goda vänner och hjälper till att urholka vår ensamhet. De förstår vår smärta och sorg. De är perfekta vakter och vänner.


De är duktiga elever, eftersom de kommer att lära sig mycket när de tränas och gör handlingen och arbetar på samma sätt. I allmänhet äter hundar bröd, fisk, kött, ben och olika organ. Men kan också äta mjölk, grönsaker och ris. De bör matas med rätt kost om de är domesticerade. Hunden sägs vara ett mycket fascinerande och troget djur. De har kärlek och lojalitet för sin ägare. Jag skulle vilja citera ett exempel på detsamma. I mitt grannskap fanns en sällskapshund med smeknamnet Julie, av pommerska rasen. Men blev tyvärr svårt skadad.


Det var väldigt modigt att även efter att ha skadats, inte förlorade sitt hopp och det sades att det slogs tills rånarna lämnade huset och nästa dag fanns nyheterna i tidningen om detsamma. Inte ens människan kunde stå för någon, på det sätt som en hund gjorde. Jag har kärlek och omsorg för väg- och gatuhundar. Vi bör ta hand om djuren i närheten eftersom de inte kan tala och uttrycka sin hunger eller smärta. Därför bör vi ha kärlek och tillgivenhet såväl som ansvar gentemot djuren i vår omgivning eftersom de spelar en stor roll.


Mitt favoritdjur är en elefant. Jag är i grunden förtjust i elefanter. De framstår för mig som den vänligaste varelsen på denna jord. Så fort bilden av elefanten kommer till mitt sinne börjar jag känna mig som en gudomlig varelse fylld med en enorm attraktiv natur. De är väldigt lekfulla, ses ofta njuta av vatten genom att stänka det över varandra, särskilt elefantungarna. Jag tycker att elefanter är det mest fascinerande djuret på jorden och uttrycker samtidigt min rädsla för deras drastiska minskning av deras antal. Människans omänskliga natur avslöjades den 5 juni när vi kom för att höra om en elefants död på grund av konsumtion av en ananas fylld med sprängämne. Elefanten var dräktig. Den kom till byn på jakt efter lite mat och åt ananasen som några människor i själva byn gav.


Djuret trodde på människor, så åt frukten, men ananasen fylldes med sprängmedel och brände upp hela elefantens tarm- och matsmältningssystem. Hon dog av sorg och smärta; led också eftersom hon inte kunde rädda sitt ofödda barn. Jag blev chockad och grät när jag hörde en sådan galen handling. Tanken som kom till mig var hur någon kan nå en sådan nivå av grymhet. Det var mycket nyheter vi kom över. Djuren är varelser som inte kan tala och om de litar på oss bör vi också bevisa vår kärlek och lojalitet snarare få dem att lida. Elefanterna är de varelser som är mest förnuftiga, medkännande, känsliga och omtänksamma. De är och hade följt med människor från förfädernas tider.


Men utvecklingsloppet tar bort många av våra vilda djur. Även elefanter löper stor risk. De bör skyddas av både statliga och offentliga insatser. Blodet från bläckfisk är blått på grund av protein hemocyanin som finns i deras blod. En ödla som heter Tuatara som finns i Nya Zeeland har tre ögon. En snigel är ett djur som kan sova i tre år.

No comments:

Post a Comment