Thursday, January 27, 2022

Att skriva en jämför och kontrast uppsats

Att skriva en jämför och kontrast uppsats



Ge dina uppsatser extra polering. I huvudsak har du tre alternativ:. Para ihop två målare eller två skulptörer, istället för en målare och en dramatiker. Ge specifika exempel på meningar. Fråga läsarna hur konstvärlden skulle se ut utan inflytande från dessa två målare eller bjud in dem skriva en jämför och kontrast uppsats målarnas arbete i finare detalj. Ta ett pappersark; rita en vertikal linje ner i mitten; och lista likheterna och skillnaderna mellan de två ämnena.





Syftet med att jämföra/kontrastera i skrivandet



Du är fri att välja ditt eget ämne, eller så kan du använda något av exempelämnena nedan. Du bör dock välja ett ämne som du har kunskap om så att du har tillräckliga jämförelse- eller kontrastpunkter för att diskutera i din uppsats. Du måste jämföra eller kontrastera två eller tre primära punkter om de två ämnen du väljer att skriva om, vilket resulterar i en uppsats med antingen fyra eller sex huvudstycken, ett inledande stycke och en slutsats. För att främja lärande och tillväxt måste alla uppsatser du skickar in vara nyskrivna specifikt för denna kurs. Eventuellt återvunnet arbete kommer att skickas tillbaka med en 0, och du kommer att få ett försök att göra om provstenen. Kom ihåg att de två ämnen du väljer ska ha en meningsfull koppling så att du kan rita skriva en jämför och kontrast uppsats eller kontraster mellan de två.


Eftersom du skriver i det informativa läget för den här uppsatsen bör du använda ett objektivt språk, skriva en jämför och kontrast uppsats. Kom ihåg att du för den här uppsatsen inte försöker övertyga eller övertyga publiken om att en sak är bättre eller sämre än den andra; du informerar istället läsaren om likheterna eller skillnaderna mellan de två ämnena på ett objektivt sätt. Observera att om du använder information från externa källor måste du citera dem. Plagiat är inte acceptabelt i akademiskt skrivande. Följande resurser kommer att vara till hjälp om du behöver citera några källor:. Inkludera svar på alla frågorna under din uppsats.


Använde du punkt-för-punkt- eller blockmetoden för att organisera dina kroppsstycken? Vad fick dig att bestämma dig för att organisera din uppsats på det här sättet meningar? Vilken organisation valde du och varför? Ge specifika exempel på meningar. Sophia säger: Tänk på hur strukturen, synvinkeln och syftet med de två uppsatserna skiljer sig åt. Kom ihåg att skrivprocessen är en rekursiv process, och ditt första utkast till en uppsats är sällan ditt sista. Vilken del av utkastet kämpade du med meningar? Sophia säger: Tänk på hur du skulle kunna förbättra utkastet om du fortsatte skrivprocessen med revidering och redigering. Se checklistan nedan under hela skrivprocessen.


Skicka inte in din Touchstone förrän ditt utkast uppfyller alla riktlinjer. Skriv ut denna checklista! Lägg din beställning genom att fylla i beställningsformuläret med dina uppdragsuppgifter, skriva en jämför och kontrast uppsats. Se till att du bifogar allt relevant material för uppdraget och fortsätt till registrering. Efter detta steg kan du gå vidare till betalning för att säkerställa att din fråga är synlig för skribenter. I detta steg, skriva en jämför och kontrast uppsats, alla dina uppdragsuppgifter tas emot och efter betalning kommer vår support att tilldela ditt arbete till den bästa matchförfattaren inom ditt uppdrag. Du kan hålla kontakten med våra representanter för att veta hur ditt uppdrag fortskrider. Det sista steget är att få ett meddelande när ditt uppdrag är slutfört.


Logga in och kontrollera genomförda beställningar och ladda ner svaret. Du kan godkänna svaret och betygsätta författaren eller till och med be om en revidering om det finns ett behov. com är en unik tjänst som ger vägledning med olika typer av skriva en jämför och kontrast uppsats. Det kan användas för att generera nya idéer och tankar för ditt eget projekt, ytterligare insikt i ämnet eller uppmuntran till ytterligare forskning. Innehållsförteckning. Steg 2: Skrivprocess I detta steg, skriva en jämför och kontrast uppsats, alla dina uppdragsuppgifter tas emot och efter betalning kommer vår support att tilldela ditt arbete till den bästa matchförfattaren inom ditt uppdrag.


Steg 3: Få svar Det sista steget är att få ett meddelande när ditt uppdrag är klart. Senaste inlägg Diskutera de humanistiska teorierna Debatt Identifiera eventuella etiska kränkningar och beskriv sedan det mest etiska svaret Diskutera om bakgrundsforskning Utvärdera utvecklingsförändringarna och bedöma effekterna av de fysiska miljöerna. Behöver kliniska psykologer veta hur man bedriver forskning? VI ACCEPTERAR Skyddade.





uppsatser om individualitet



Du får ett original och högkvalitativt papper baserat på omfattande forskning. Det genomförda arbetet kommer att vara korrekt formaterat, refererat och skräddarsytt för din studienivå. Vi värdesätter din integritet. Vi lämnar inte ut din personliga information till någon tredje part utan ditt samtycke. Din betalningsdata hanteras också säkert när du behandlar betalningen genom en säker och verifierad betalningsprocessor. Varje enskild beställning vi levererar är skriven från grunden enligt dina instruktioner. Vi har nolltolerans för plagiat, så alla ifyllda papper är unika och kontrolleras för plagiat med en ledande plagiatdetektor. Vi strävar efter att leverera skräddarsydda uppsatser av hög kvalitet innan deadline.


Det är därför du inte behöver oroa dig för att missa deadline för att lämna in din uppgift. Du kan be att få revidera ditt papper så många gånger du behöver tills du är helt nöjd med resultatet. Lämna anteckningar om vad som behöver ändras, så ändrar vi det direkt. Från att svara på enkla frågor till att lösa eventuella problem, vi finns alltid här för att hjälpa dig i chatt och på telefon. Kom ihåg att de två ämnen du väljer bör ha en meningsfull koppling så att du kan göra jämförelser eller kontraster mellan de två.


Eftersom du skriver i det informativa läget för den här uppsatsen bör du använda ett objektivt språk. Kom ihåg att du för den här uppsatsen inte försöker övertyga eller övertyga publiken om att en sak är bättre eller sämre än den andra; du informerar istället läsaren om likheterna eller skillnaderna mellan de två ämnena på ett objektivt sätt. Observera att om du använder information från externa källor måste du citera dem. Plagiat är inte acceptabelt i akademiskt skrivande. Följande resurser kommer att vara till hjälp om du behöver citera några källor:. Inkludera svar på alla frågorna under din uppsats. Använde du punkt-för-punkt- eller blockmetoden för att organisera dina kroppsstycken? Vad fick dig att bestämma dig för att organisera din uppsats på det här sättet meningar?


Vilken organisation valde du och varför? Ge specifika exempel på meningar. Sophia säger: Tänk på hur strukturen, synvinkeln och syftet med de två uppsatserna skiljer sig åt. Kom ihåg att skrivprocessen är en rekursiv process, och ditt första utkast till en uppsats är sällan ditt sista. Steg 1: Välj dina ämnen Det första steget är att välja två ämnen värda att belysa likheter och skillnader. Jämför och kontrastera ämnesidéer För att få hjulen att snurra i ditt sinne, här är några ämnesidéer som du kan titta på. amerikansk engelska vs. Brittisk engelska: What's the Difference?


Android vs. iPhone: Vilket har bäst valuta för pengarna? Afrodite eller Herkules: Vilken grekisk gud hade mer makt? Border Collies vs. Labrador retriever: Vilken ras är bättre för unga familjer? Kaffe vs. Te: Vilken är hälsosammare? Pendling eller sovplats: Vad är det bästa sättet att njuta av college? Facebook eller Instagram: Vilket hjälper ditt företag att växa? Irländsk och skotsk mytologi: delar de gemensamma teman? Liberal Arts or the Sciences: Vilket examensprogram erbjuder fler jobbmöjligheter? Musik och poesi: Vilket är mer personligt? Musik från s och s: Who Rocked It Out Better? PC vs. Mac: Vilken dator som håller längre? Bibeln vs. Koranen: Vad är skillnaden? Steg 2: Utforska likheter och skillnader En disposition är par för kursen när du skriver en uppsats.


Vincent Van Gogh Skillnader Likheter Claude Monet Skillnader Flera självporträtt Impressionistisk konstnär Flera landskap Började konstyrke senare i livet Oljemålare Studerade konst i tidig ålder Död av självmord vid 37 år Kända målare dog av ålderdom. Steg 3: Finslipa din argumentlista En trevlig, lång lista är användbar eftersom du aldrig kan veta för mycket om ditt ämne! Steg 4: Samla in stödjande bevis Så snart du bestämmer dig för ett ämne för en uppsats, är det klokt att göra en översiktlig sökning online för att se till att ditt ämne har täckts tillräckligt av andra forskare. Steg 5: Skriv en disposition Beroende på längdkraven har de flesta grundläggande skoluppsatser en introduktion, tre huvudstycken och en slutsats. Inledning Ditt inledande stycke kommer att introducera de två ämnena för läsarna.


Avhandlingsutlåtande Stäng sedan detta inledande stycke med ditt avhandlingsutlåtande. Till exempel: Även om Henri Matisse och Henri de Toulouse-Lautrec båda producerade sina verk under Paris berömda Belle Époque-period, stod deras färdiga produkter i skarp kontrast till varandra. Uppsatsens brödtext Därefter går du vidare till uppsatsens brödtext. Slutsats Slutligen är det dags att ta hem allt i slutstycket. Skapa din uppsats Du har allt du behöver för att börja skriva din uppsats. Skapa en stor debatt Jämför och kontrastera essäer är underbart foder för debattens eld. relaterade artiklar. Hur man skriver en uppsats Uppsatser är vanliga i mellanstadiet, gymnasiet och college.

No comments:

Post a Comment