Friday, December 24, 2021

Argumenterande uppsats om sms och körning

Argumenterande uppsats om sms och körning



Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon när du kör. Vi kan skriva det! Förare som sms:ar eller pratar i mobiltelefoner medan de kör har fyra gånger större risk att råka ut för olyckor som är tillräckligt allvarliga för att skada sig själva. Insurance Institute for Highway Safety. Om någon kör i 85 mph, motsvarar detta att köra längs en fotbollsplan utan att titta på vägbanan Gardner, What Is Texting And Driving? Upptäck Skapa Flashcards mobilappar, argumenterande uppsats om sms och körning.





Relaterade dokument



Sms:a medan du kör bil är en av de oroande trenderna i samhället, både tonåringar och vuxna har utvecklat en vana att använda mobiltelefoner när de kör bil. Att sms:a under körning orsakar distraktion och ökar deras chanser att bli inblandade i bilolyckor. Sådana farhågor har tagits upp av olika statliga myndigheter, för att försöka förhindra att sådana inträffar nya lagar argumenterande uppsats om sms och körning olaglig användning av mobiltelefon i bilar. Det är dock inte många som följer dessa lagar, de flesta sms:ar och kör, förutsatt att de kan vara uppmärksamma på andra bilar. Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon när du kör. Mobiltelefonanvändning under körning är den främsta orsaken till dödsolyckor, vilket leder till flera dödsfall.


Trots dessa farhågor är människor fortfarande fixerade vid sina telefoner som är farliga för inte bara föraren utan även andra trafikanter. Enligt den senaste vägstatistiken orsakas mer än 22 nya dödsolyckor av att tonåringar använder sina mobiltelefoner medan de kör. Distraktion på vägarna orsakas av tonåringar som har förtroende för att de kan sms:a eller prata i telefon medan de kör. Fler än 5 personer har dött förra året på grund av sms-körning; Dessa olyckor orsakas oftast av tonåringar under 21 år. Farorna med att skicka sms när du kör bil inkluderar tusentals människor som dör årligen eftersom antalet fortsätter att öka eftersom sms blir populärt.


Även om femtio delstater har antagit lagar som förbjuder sms under körning, är många av dessa lagar inte förstärkta av lagstiftarna för att begränsa antalet olyckor som inträffar årligen. Intressenter efterlyser kraftfulla åtgärder och alternativa program för att minimera trafikolyckor. För närvarande har endast 35 stater i USA helt förbjudit argumenterande uppsats om sms och körning för alla sina trafikanter, argumenterande uppsats om sms och körning, men detta räcker inte för att stävja problemet, argumenterande uppsats om sms och körning.


Det finns ett behov av ett rikstäckande förbud mot sms-körning som rekommenderas av National Transportation Safety Board. Lagar förbjöd sms när du kör bil kommer att rädda många liv i Amerika. Med den nya trenden med sms nära 5 har dödsfall och många skador orsakats av distraherade förare. Det är absolut nödvändigt att regeringen vidtar strängare åtgärder för att minimera det ökande antalet dödsfall som orsakas av unga förare. För att effektivt eliminera denna last är det nödvändigt för regeringen att anta förenande lagar och strängare straff för dem som sms:ar medan de kör. Dessa nya lagar måste förbjuda sms-körning för alla, inte bara unga förare eftersom sms-körning har liknande effekt på alla. Det ska inte finnas några invändningar mot lagar för sms under körning. Varje stat måste ha liknande lagar mot sms när du kör, Massachusetts lagar om sms under körning bör vara en modell för andra stater.


Massachusetts har de strängaste lagarna för trafiksäkerhet. Straffet för de som hittas sms:a under körning bör skärpas för att få folk att gräva djupare i fickan för att betala mer. Enbart böter räcker inte; strängare regler bör inkludera körkortsavstängning för att få människor att hålla borta sina telefoner när de kör. Förutom att stifta nya lagar, argumenterande uppsats om sms och körning, alternativa trafiksäkerhetsprogram måste initieras för att utbilda allmänheten om farorna med distraherad körning mer så på sms. Regeringen måste anta lagar som gör det obligatoriskt för alla att ta distraherade körlektioner.


Ett nationellt förbud i kombination med alternativa trafiksäkerhetsprogram ska minska antalet olyckor orsakade av sms-körning. Behöver du en välskriven övertygande uppsats? Att köpa tidningar online på EssayBasics är ett utmärkt val. Essay Basics kan vara en del av din akademiska resa om du tillåter oss. Fördelarna med vår uppsatsskrivningstjänst slår alla andra uppsatsföretag som erbjuder i branschen. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp.


Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Sweet Memories Of My Childhood". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Effekter av den ryska revolutionen". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Varför vill du Argumenterande uppsats om sms och körning En farmaceut? Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teknikens roll i ekonomisk utveckling", argumenterande uppsats om sms och körning.


Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "History Of Newspaper". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teamwork And Collaboration In Nursing". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Magisk realism i litteraturen". Beställ nu. Ring oss:. e-post: [email protected]. Köp uppsats Läxhjälp Uppsatsredigering Betala för uppsats Skriv min högskoleuppsats Uppsats Hjälp Gör min uppsats Uppgiftshjälp Argumenterande uppsats om sms och körning Min uppsats Skriva uppsats Hjälp Köp terminsuppsats Kursskrivning Skriv mitt forskningsuppsats.





uppsats om spelberoende



Sådana farhågor har tagits upp av olika statliga myndigheter, för att försöka förhindra sådana händelser har nya lagar antagits som gör mobiltelefonanvändning i bilar olaglig. Det är dock inte många som följer dessa lagar, de flesta sms:ar och kör, förutsatt att de kan vara uppmärksamma på andra bilar. Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon när du kör. Mobilanvändning under körning är den främsta orsaken till dödsolyckorna, vilket leder till flera dödsfall. Trots dessa farhågor är människor fortfarande fixerade vid sina telefoner som är farliga för inte bara föraren utan även andra trafikanter. Distraktion på vägen orsakas av tonåringar som har förtroende för att de kan sms:a eller prata i telefon medan de kör.


Fler än 5 personer har dött förra året på grund av sms-körning; Dessa olyckor orsakas oftast av tonåringar under 21 år. Dessa nya lagar måste förbjuda sms och körning för alla, inte bara unga förare eftersom sms och körning har liknande effekt på alla. Det ska inte finnas några invändningar mot lagar för sms under körning. Varje stat måste ha liknande lagar mot sms när du kör. Straffet för de som hittas sms:a under körning bör skärpas för att få folk att gräva djupare i fickan för att betala mer. Enbart böter räcker inte; strängare regler bör inkludera körkortsavstängning för att få människor att hålla borta sina telefoner när de kör.


Att prata medan du kör är den största distraktionen för förare eftersom det handlar om att ditt sinne fokuserar på vad du säger snarare än att uppmärksamma vad du ser på vägen. Ny teknik låter dig ringa e-postsamtal och skicka textmeddelanden via en röstaktiverare, vilket gör det lättare för enheter att bli distraherade. För att förhindra det, försök att ange adressen innan du lämnar din uppfart eller ha en passagerare i bilplugin för dig. En annan anledning till att förare blir distraherade när de kör är att båda händerna inte sitter på ratten, de försöker dricka och äta allt medan de kör.


Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. De mest populära uppsatsämnena om sms och körning utarbetade av våra experter:. Faror med att skicka sms när vi kör. Ibland gör vi dåliga val som kan vara farliga för våra liv eller påverka människornas liv omkring oss. SMS och bilkörning är en av de yttersta farliga sakerna Mobiltelefonanvändning har blivit extremt populär under de senaste decennierna. SMS och kör problem i Nebraska Inledning Ett mycket allvarligt problem som påverkar Nebraskans idag är mängden förare som kollar och svarar på textmeddelanden på sina mobiltelefoner när de kör. Sms och bilkörning bör stoppas Inledning: Uppmärksamhet: Föreställ dig att du körde och plötsligt får du ett sms. Vilka är farorna med att skicka sms när du kör?


Farorna med att sms:a medan du kör Xzavier Davis-Bilbo är ett normalt barn som bor i Wisconsin, Milwaukee. Uppsats om sms och bilkörning Att sms:a medan man kör bil är en av de oroande trenderna i samhället, både tonåringar och vuxna har utvecklat en vana att använda mobiltelefoner när man kör bil. Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon medan du kör Mobiltelefonanvändning under körning är den största orsaken till dödsolyckorna, vilket leder till flera dödsfall. Hittade inte papperet du letade efter? Även om många lagar har införts och offentliga tillkännagivanden gjorts för att avskräcka människor från att använda sin mobiltelefon när de kör bil, gör många det fortfarande.


Genom att sprida budskapet genom dessa starka presentationer skulle antalet dödsoffer till följd av sms under körning obestridligen minska. Även om vissa distraktioner under körning är oundvikliga, kräver sms under körning allvarlig uppmärksamhet och fokus och bör därför förbjudas i USA. Och ändå kommer jag att argumentera att sms:a medan du kör är potentiellt lika farligt om inte mer som. Höstsms:a medan du kör SMS:a medan du kör MY. Att använda en mobiltelefon under körning är extremt distraherande och farligt för personen bakom ratten och alla andra på vägen. Idag ska jag förklara varför jag inte håller med om att sms:a när jag kör är en osäker praxis. Ditt urval enligt papper för en argumenterande uppsatsmodell. Det ska inte heller längre vara en fråga när och var det är olagligt att sms:a bakom ratten.


SMS och bilkörning är en av de största epidemierna som sveper över vår nation. Men det mest effektiva sättet att minimera olyckor som orsakas av sms är att undvika frestelsen att sms:a medan du kör. Den tillgängliga statistiken indikerar tyvärr att antalet personer som är engagerade i olyckor eller till och med mister livet på grund av att sms:a under körning ökar. Jag har bara en tio minuters bilresa till jobbet, och jag ser vanligtvis minst 5 personer som använder sina telefoner medan de kör under. För att korrekt förena, genomdriva och avskräcka sms under körning bör straff för brott mot lagen vara enhetligt över hela landet, med den modell som Massachusetts redan har satt upp.


Men denna utbildning fokuserar på teknik och regler som man måste följa på vägen. Som ett resultat fortsätter mobiltelefonabonnemang att öka globalt. Eftersom människor fortsätter att vara beroende av mobiltelefoner för sina kommunikationsbehov, blir dessa enheter inte bara mer användbara utan också farligare, särskilt när de används vid olämpliga tider. Det här är den bästa lösningen för uppsatser på akademisk nivå som min. Eftersom mobiltelefoner har blivit en sådan nödvändighet i världen som vi lever i, kan människor inte gå under långa perioder utan att vända sig till dem för att sms:a, kolla Facebook eller ringa ett samtal. Vad är orsakerna till att sms:a medan du kör. Det har blivit lättare att kommunicera med andra och få viktig information till våra vänner och bekanta.


Åtgärderna från många länder runt om i världen att förbjuda användningen av mobiltelefoner under bilkörning kan ha avskräckt förare från att använda sina telefoner när de kör, men det ökade antalet orsaker visar tydligt att det fortfarande finns mycket mer som behöver göras. Gjort. Det är mer sannolikt att en person som sms:ar under körning kommer in. Hon var på väg till mitt hus. Argumenterande uppsats om sms och körning sms medan du kör övertygande uppsats. Framför allt har undersökningar visat att sms medan du kör är en av de främsta orsakerna till trafikolyckor.


Ge en kort översikt över sms:s historia b. Sms:a medan du kör är dubbelt farligt jämfört med. Utvecklingen av textmeddelanden, med mer kapabla telefoner och ett större antal människor som engagerar sig än någonsin tidigare, har förvandlats till en av de största distraktionerna i vår värld. Samma argument för distraktion kan framföras om att prata i en mobiltelefon. Från det att man lär sig vad en bil är, lär man sig att det är väldigt farligt och aldrig bör göras. Det finns massor av gratis terminsuppsatser och uppsatser om Argumentative Essay Texting When Driving on CyberEssays. Sms:a medan du kör ————————————————— Dimple Jariwala. Men detta är inte bara ett problem bland tonårsförare. Folk sms:ar medan de kör, även om det är mot lagen i vissa delstater.


När vi försöker komma på sätt att förhindra distraherade bilolyckor förbiser vi ofta det uppenbara: textarens perspektiv. Detta beror på att förare som kör medan de pratar i mobiltelefon är lika nedsatta som förare som kör under den lagliga gränsen för alkoholhalt i blodet på 0. Att förbjuda sms när du kör bil i alla länder är en entusiastisk idé. Chelsea uppgav att ingenting kan hindra henne från att smsa när hon körde. Följaktligen har detta blivit en viktig orsak till distraktion hos förare som sms:ar medan de kör. Tyvärr är rattfylleri en stor fråga som hänger över huvudet på brottsbekämpande myndigheter.


I samband med det likställer Virginia Tech Transportation Institute att sms:a i 5 sekunder i en hastighet av 55 miles per timme med att köra blind en sträcka som motsvarar en fotbollsplan. Att sms:a medan du kör uppsats Att sms:a eller använda en mobiltelefon när du kör är mycket farligt för dig själv och de människor som omger dig. SMSa medan du kör medan förmågan att kommunicera borta från våra hem eller arbete har blivit en. Och vad tror du att din reaktionstid är om du upptäckte fara bara några meter bort. För närvarande har de femtio staterna också sina egna respektive lagar angående policy och straff när det gäller sms när man kör bil, av vilka många inte är tillräckligt starkt avskräckande för att tvinga människor att lägga ifrån sig sina telefoner. Uppgifter som att ringa, skicka sms, ta bilder och till och med surfa på Internet har inte bara gjorts enklare utan har också blivit mer möjliga för många fler människor.


Jag satt vid ett rött ljus i endast vänstersvängsfilen. När hon tittade ner på sin telefon för att läsa det nya textmeddelandet tappade hon kontrollen över sin bil, som fortsatte att glida över medianen, träffa en bro och döda den unga flickan med en ljus framtid. Hela läraren var imponerad efter att ha läst den. Com Under årens lopp har textmeddelanden till mig tagits bort från innehåll och har använts för saker du inte skulle kunna föreställa dig. Mann Svenska 4 21 april Att sms:a medan du kör är INTE värt risken Nummer ett.

No comments:

Post a Comment